SALDO BEKIJKEN - KAART HERLADEN - TERUGBETALING AANVRAGEN


HOE WERKT HET?

Voor de aankoop van eten en drinken wordt er gewerkt met een cashless kaartsysteem. Kaarten kunnen verkregen worden aan de kassa’s tijdens het concert. De kaarten kan je opladen via Bancontact, Visa, Mastercard of cash. Er wordt ook gebruik gemaakt van herbruikbare bekers waarvoor je €0,50 waarborg betaalt met dezelfde kaart. En na het concert kan je tot drie weken aanvragen om het tegoed teruggestort te krijgen, hiervoor betaal je €1.

Opgelet! Enkel de specifieke Rammstein 2024 kaarten zullen geldig zijn. Kaarten van andere concerten/evenementen en/of de Bevers & Bevers kaart werken dus niet.TERUGBETALING

Vanaf de dag na het laatste concert (29 juni 2024) tot drie weken erna (20 juli 2024) kan u via deze link de resterende waarde op uw cashless kaart terugvorderen hiervoor betaal je een administratieve kost van €1. Na deze periode is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen.FAQ

Kan ik meerdere kaarten linken aan 1 account?

Binnen je account heb je de mogelijkheid om meerdere kaarten te koppelen en op te laden dit doe je met de knop "Voeg een nieuwe wallet toe" die onder het saldo staat.

Is het geld dat op de kaart van het concert 2023 staat nog geldig voor dit jaar?

Nee, de kaart van vorig jaar is niet meer bruikbaar voor het concert van dit jaar.

Welke persoonlijke gegevens staan op de tag op mijn kaart?

Wanneer de kaart wordt gekoppeld aan een online account, dan worden bepaalde gegevens, zoals je e-mailadres, opgeslagen om de transacties tot stand te kunnen brengen.

Problemen voor of na het concert?

Voor of na het festival kan je met je vragen/opmerkingen terecht via het contactformulier.

Problemen tijdens het concert?

Tijdens het concert kan je met vragen/opmerkingen terecht aan de kassa's.

Cookies offrent une utilisation simple du site. Ces cookies ne collectent pas de données personnelles. En savoir plus